DRVENA STOLARIJA - LABA I SIN
LABA I SIN - TRADICIJA DUGA 70 GODINA PDF Štampa El. pošta

VRHUNSKA DRVENA STOLARIJA

Opširnije...Stolarska radionica LABA I SIN osnovan je krajem 40-ih godina prošlog veka u Toponici kod Požarevca. Najpre kao mala kućna manufaktura iz koje se tokom godina razvila u savremenu radionicu spremnu da odgovori na najrazličitije zahteve klijenata.

Krajem 40-ih godina Svetislav Živojinović, koji je već u to vreme stekao reputaciju dobrog majstora stolarskog zanata, odlučio se na, za to vreme, veoma rizičan korak. Naime, u tim posleratnim godinama kada su se mnogi borili sa siromaštvom, on odlučuje da proda svo svoje imanje koje mu je koliko toliko garantovalo sigurnu egzistenciju i uloži novac u stolarsku proizvodnju. Siguran u svoje vešte ruke i znanje ni u jednom trenutku se nije dvoumio niti sumnjao u uspeh i sav novac ulaže u kupovinu savremene kombinovane mašine za obradu drveta i registruje privatnu stolarsku radionicu. Vrlo brzo se ispostavilo da je uradio pravu stvar.

Opširnije...
 
PROIZVODNJA DRVENE STOLARIJE - LABA I SIN PDF Štampa El. pošta


DRVO
Opširnije...Večno i neiscrpno u postizanju atraktivnih dizajnerskih rešenja, uvek moderno i u trendu, primenljivo u svim podenvljima i klimatskim zonama...

Toplinu koju stvara u enterijeru teško će nadmašiti bilo koji drugi materijal. Osim toga, kao prirodni materijal u dom unosi prirodu, a time i smirenost i lepotu kakvu samo priroda poseduje.


ČAMOVINA i HRAST
Vrata i prozore najčešće pravimo od čamovine (jela i smrča) a ulazna vrata i od hrasta ili od nekog drugog drveta po želji kupca.

Obrada vrata se radi na mašinama marke SCM, a prozore obrađujemo alatima marke CAUL.

Opširnije...
 
Deutsch (DE-CH-AT)Serbian (Latin)

ANKETA

Sta Vam je najvaznije kod stolarije?
 

BROJ POSETA